Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Jetlag, ljuva jetlag

Av Daniela Richardsson - 29 januari 2009 08:27


Efter en lång flygresa (10,5 + 1,5 timmar) landade vi i tisdags kl 19:30 på Landvetter. Då var vår Thailändska klocka 1:30 så vi var allt lite sega. Barnen var vakna i princip hela resan, så det var stundtals drygt. Otis sov bara två korta pass och Gry somnade en halvtimme innan vi kom fram. Det gjorde dock att första natten hemma blev bra och barnen sov fram till 7-tiden. I morse har vi varit uppe sen 5.

Som ni nog förstått är vi supernöjda med resan. Det har varit ett skönt brejk från vardagen och underbart att få tillbringa så mycket tid tillsammans i så vackra miljöer.

Och det var faktiskt inte särskilt jobbigt att resa med barnen. Det drygaste har väl varit de längre resorna vi gjort (hemresan) och vissa av middagarna (Otis har inte riktigt vett att uppföra sig på restaurang ännu). Men på det stora hela har allt funkat mycket smidigt.

Vi har skrivit upp alla kostnader vi haft under resan. Detta kommer i ett separat inlägg inom kort, för er som är intresserade av ekonomi. Resan är slut men bloggen lever vidare!

Nu skall vi åka och väcka farmor och farfar.

/Martin

 
 
Martin

Martin

1 februari 2009 20:40

Hej, Daniela!
Martin här (Anna C:s ex, om du undrar.) Hur är läget? Hörde från Ulf att du och familjen åkt på långsemester till Thailand. Det låter inte helt fel och lustigt nog så åker vi till Thailand nu på fredag och stannar 2 månader. Vi skall inte åka runt så mycket utan börjar med en vecka på Railey Beach som följs av ca 5 veckor på Kho Lanta och sedan ett par veckor som vi inte vet riktig vad vi ska göra ännu. Antagligen Kho Ngai som vi hört skall vara fint plus lite annat.

Vi skulle gärna höra lite vad ni tycker är värt att besöka runt Kho Lanta samt om ni har några råd, vad som helst, något som ni lärt er under resans gång. Typ hur det fungerat att ha med dator och systemkamera? Hur löste ni det med förvaring mm? Allt ni kan komma på som man kan ha nytta av. Vilka öar som är värda att besöka. :)

Ni får gärna maila mig på martin@maitd.se och besök gärna vår blogg från resan på www.pommis.nu.

Ha det!

/Martin o Pillan

http://www.pommis.nu

 
Ingen bild

ulle

2 februari 2009 13:51

VÄLKOMNA HEM!! Vi har längtat efter er, nu vill vi se resten av korten och höra allt det ni inte skrivit ner:)

Kram

 
Ingen bild

Lasso

5 februari 2009 17:02

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MARTIN!!!!! /eBBA&lARS,

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Daniela Richardsson - 2 april 2009 21:09

Jag gör ett nytt försök att skriva lite!! Återkommer...

Av Daniela Richardsson - 21 februari 2009 09:11

Ojoj, tänkte ju hålla vår lilla blogg vid liv även efter resan, men aj vad svårt det är att hinna med alla bestyr. Nu måste man ju laga mat, städa och tvätta själv. Och inte tala om all tid det tar att leta fram och ta på sig alla vinterkläder och pl...

Av Daniela Richardsson - 24 januari 2009 09:20

  Då är vi på plats på vårt hotell i Bangkok. Bussresan hit tog ca fem timmar och gick i stort sett bra. Gry blev dock åksjuk och spydde ner sig efter ca 1,5 timme. Men efter att vi städat upp och bytt kläder gick resten galant.   Största rummet vi b...

Av Daniela Richardsson - 23 januari 2009 09:52

  Drömde att jag gifte mig i natt, med Mattias Grönberg. Fast det var bara ett sorts skenbröllop, inte äkta kärlek alltså. Anledningen var oklar, jag minns den i alla fall inte. Mattias var mycket stilig i kostym medan jag endast var iförd vita kalso...

Av Daniela Richardsson - 22 januari 2009 16:56

  På lördag lämnar vi vårt hus i Huay Yang efter fem sköna veckor och tar bussen norrut till Bangkok. Där stannar vi tre nätter innan vi flyger hem på tisdag. Så idag har vi fått klart med bokningen av ett hotell som verkar fint och dessutom köpt bus...

Ovido - Quiz & Flashcards