Alla inlägg den 29 januari 2009

Av Daniela Richardsson - 29 januari 2009 08:27


Efter en lång flygresa (10,5 + 1,5 timmar) landade vi i tisdags kl 19:30 på Landvetter. Då var vår Thailändska klocka 1:30 så vi var allt lite sega. Barnen var vakna i princip hela resan, så det var stundtals drygt. Otis sov bara två korta pass och Gry somnade en halvtimme innan vi kom fram. Det gjorde dock att första natten hemma blev bra och barnen sov fram till 7-tiden. I morse har vi varit uppe sen 5.

Som ni nog förstått är vi supernöjda med resan. Det har varit ett skönt brejk från vardagen och underbart att få tillbringa så mycket tid tillsammans i så vackra miljöer.

Och det var faktiskt inte särskilt jobbigt att resa med barnen. Det drygaste har väl varit de längre resorna vi gjort (hemresan) och vissa av middagarna (Otis har inte riktigt vett att uppföra sig på restaurang ännu). Men på det stora hela har allt funkat mycket smidigt.

Vi har skrivit upp alla kostnader vi haft under resan. Detta kommer i ett separat inlägg inom kort, för er som är intresserade av ekonomi. Resan är slut men bloggen lever vidare!

Nu skall vi åka och väcka farmor och farfar.

/Martin

Ovido - Quiz & Flashcards